Kedy je potrebná licencia?
Ak plánujete otvoriť reštauráciu, kaviareň alebo bar na Slovensku, vaša firma musí získať príslušné gastro licencie a povolenia. Prevádzka musí spĺňať hygienické, technické a administratívne požiadavky podľa slovenských zákonov.
Podmienky pre otvorenie reštaurácie
- Registrovaná firma (s.r.o. alebo živnosť)
- Priestory, ktoré spĺňajú hygienické a technické normy
- Schválenie regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ)
- Súhlas hasičského zboru
- Ohlásenie prevádzky na mestskom úrade
- Pri predaji alkoholu: licencia na predaj alkoholu
Potrebné dokumenty
Firemné dokumenty
- Výpis z obchodného / živnostenského registra
- Zmluva o prenájme alebo vlastníctve priestorov
Technická dokumentácia
…
Cenník služieb
Cenník sa zobrazí iba registrovaným a prihláseným užívateľom.
Ak chcete pokračovať v čítaní, je potrebné sa prihlásiť alebo registrovať. Registrácia a prihlásenie sú bezplatné.